Intreaba-l pe prof

Reclame

Responses

 1. Succesiunea anotimpurilor se intampla deoarece iarna Pamantul(Terra) este mai departe de Soare si vara este mai aproape?

  • Salut
   Succesiunea anotimpurilor se produce ca urmare a miscarii de revolutie,din cauza formei ovale a orbitei si din cauza inclinarii axei terestre. Iarna(1-3 ianuarie) Pamantul se afla cel mai aproape de soare, vara(1-3 iulie) la cea mai mare distanta fata de Soare.

 2. ceau!
  am auzit ca insula korcula este una dintre cele ma frumoase din croatia. esti de aceeasi parere? ai cumva ceva indicii de ce se spune asta despre ea?
  ms mult,
  cu stima, dora

  • Plaje pietroase,cladiri medievale, este printre cele mai mari insule din din Adriatica. Se spune ca aici s-a nascut exploratorul Marco Pollo si este legata printr-un istm de insula.

   Sper ca ti-am fost de folos

 3. Buna Care este diferenta dintre un stat si o tara?

  • O diferentiere intre cei 2 termeni se face doar in unele tari federale ( ex : Tara numita SUA este alcatuita din mai multe state). In rest nu exista diferente prea mari.

 4. salutare… Reesind din ultimile noutati si anume despre eruptiile vulcanice recente imi vine asa o intrebare. Cum influientiaza eruptiile vulcanice(recent de pe Islanda) asupra mediului si asupra noastra? Este vriun pericol?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: